Heren kapper Deventer

Modify Hair Designers is een kapsalon in het centrum van Deventer die net even anders durft te kijken naar jouw haar. Jezelf iedere keer opnieuw uitvinden. Dat is precies de reden waarom onze klanten speciaal uit alle mogelijke windstreken komen.

Afbeelding op home
Afbeelding op home
Afbeelding op home
Scroll Down

Ontdek onze behandelingen voor heren

Modify Hair Designers biedt voor mannen (en vrouwen) naast het knippen en stylen van een goede coupe ook een speciale mannen kleuring aan. Word jij grijs en wil je dit nog even uitstellen? Wij kleuren jouw haar met een product speciaal voor mannen en op een manier dat niemand het ziet. wij staan voor jou klaar. En natuurlijk zit een goede wasmassage met mint conditioner bij alle behandelingen inbegrepen. Wij zijn geen barbier, maar knippen jouw haar gewoon goed. Vooral als jouw kapsel net wat meer vraagt dan alleen een tondeuse.

Ornament van Modify

Kapsalon in het centrum van Deventer

In de kapsalon van Modify Hair Designers in het centrum van Deventer kan iedereen voor veel behandelingen terecht en krijg je naast goede service en vakmanschap net dat beetje extra. De salon is modern en zo duurzaam mogelijk ingericht met relax stoelen bij de wasunit.

Afbeelding op home
Afbeelding op home
Afbeelding op home
Scroll Down

De kapsalon voor iedereen die een up-to-date kapsel wil

Perfectie is de standaard

Ornament van Modify

Ben jij op zoek zijn naar een kapsel dat perfect bij je past én perfect is uitgevoerd door de stylisten onze salon? Dam ben je bij ons aan het juiste adres.

Ornament van Modify

Blijven verassen

De stylisten van Modify Hair Designers zijn altijd op zoek naar de laatste trends en manieren om basisvaardigheden te verbeteren. Wij investeren veel in opleiding en training om jou te verassen; ook in speciale trainingen voor heren kapsels. Of je nou komt voor heel wat anders of het kapsel waar jij al jaren blij mee bent. Waarom? Kom gewoon eens langs en ervaar het zelf! Bij alle behandelingen in onze salon is er een verschil tussen Creative director, de Topstylist en de Allround stylist. Elk niveau heeft een eigen prijs.

Wij zijn er voor jou

Veel mannen weten precies wat ze willen met hun haar. Jij misschien ook wel. Na een kort overleg met onze stylist gaan wij meteen voor jou aan de slag. Heb je toch vragen, wensen of zorgen over de behandeling? Dan nemen wij voordat we beginnen uitgebreid de tijd voor je.

Ornament van Modify
Meer over ons
Scroll DownOrnament van Modify

Veelgestelde vragen

Heb je vragen  over ons werk of onze salon? De vragen en antwoorden hebben we hier voor je verzameld. Mocht je vraag er niet bij staan, vul het contactformulier op deze pagina dan in of bekijk all vragen hier.

Kan ik in de buurt van de salon parkeren?

Welke mogelijkheden tot betaling hebben jullie?

Werken jullie alleen op afspraak?

Hebben jullie producten tegen haaruitval?

Wanneer weet ik of ik roos heb?

Ornament van Modify