Kapsalon Deventer

Modify Hair Designers is een kapsalon in het centrum van Deventer die net even anders durft te kijken naar jouw haar. Jezelf iedere keer opnieuw uitvinden. Dat is precies de reden waarom onze klanten speciaal uit alle mogelijke windstreken komen.

Afbeelding op home
Afbeelding op home
Afbeelding op home
Scroll Down

Onze kapsalon in Deventer is jouw thuis

Bij ons is elke behandeling echt even jouw momentje voor jezelf. Van hoofdmassage tot écht goede koffie. Alles draagt bij aan een moment van pure ontspanning. Onze salon heeft een gezellige, gemeenschappelijke sfeer waar we vaste en nieuwe klanten graag ontvanggen. Iedereen krijgt een wasmassage voorafgaand aan de behandeling. Voor mannen sluiten we de behandeling af met een mint conditioner, wat zorgt voor een tintelende hoofdhuid en fris, gezond haar. Het is onze manier om te zorgen dat je je niet alleen geweldig voelt, maar er ook zo uitziet. Voel je thuis, in onze kapsalon.

Afbeelding op home
Afbeelding op home
Afbeelding op home
Scroll Down

De kapsalon voor iedereen die een up-to-date kapsel wil

Perfectie is de standaard

Ornament van Modify

Wij gaan alleen voor het best haalbare kapsel. En dat merk je. Iedere keer weer. Onze verfijnde technieken zorgen net even voor die extra accenten.

Ornament van Modify

Wij zijn er voor Deventer

De stylisten van Modify Hair Designers zijn altijd op zoek naar de laatste trends en manieren om basisvaardigheden te verbeteren. Wij investeren veel in opleiding en training om jou te verassen. Of je nou komt voor heel wat anders of het kapsel waar jij al jaren blij mee bent.

Waarom? Kom gewoon eens langs en ervaar het zelf! Bij alle behandelingen in onze salon is er een verschil tussen Creative director, de Topstylist en de Allround stylist. Elk niveau heeft een eigen prijs.

Blijven verassen

Een stapje extra zetten kan alleen met goed opgeleide kappers die ambitieus zijn. Zij willen jou iedere keer weer verrassen. Of je nou komt voor heel wat anders of het kapsel waar jij al jaren blij mee bent.

Ornament van Modify
Meer over ons
Scroll DownOrnament van Modify

Veelgestelde vragen

Heb je vragen  over ons werk of onze salon? De vragen en antwoorden hebben we hier voor je verzameld. Mocht je vraag er niet bij staan, vul het contactformulier op deze pagina dan in of bekijk all vragen hier.

Werken jullie alleen op afspraak?

Kan ik in de buurt van de salon parkeren?

Welke mogelijkheden tot betaling hebben jullie?

Ornament van Modify