Precies zoals jij wilt zijn.

In een serene privésfeer in onze haarwerk salon in het centrum van Deventer en met persoonlijke aandacht, laten we jou weer stralen. Bij onder andere dunner wordend haar, kaalheid en hoofdhuid problemen bieden wij een passende oplossing. Bijvoorbeeld met op maat gemaakte haarwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring laten we je precies voelen zoals jij wilt zijn.

Afbeelding op home
Afbeelding op home
Afbeelding op home

Waarom Revive?

serene privésfeer

Er is niets om je voor te schamen. Dat is ook niet het idee van de privésfeer die je bij ons ervaart. Wat wij voor jou willen is dat jij je in onze salon prettig voelt en dat alle aandacht op jouw haar wens gericht is.
Ornament white

uit de medische sleur

Of je nou via de oncoloog of dermatoloog bij ons komt. Wat we vaak merken is dat veel klanten het fijn vinden om een keer 'ergens anders' te zijn dan in een medische omgeving. Onze salon biedt jou de mogelijkheid om even weg te zijn uit het ziekenhuis.
Ornament white

We zijn stylisten

Jou precies laten zijn wie je wilt gaat verder dan enkel het kiezen van haarkleur, -type of -stijl. We zijn stylisten die opgeleid zijn om verder te kijken dan dat. Samen met jou.
Ornament white
Bekijk de Salon
Ornament van Revive

De zekerheden van revive

in de meeste gevallen vergoeding

Jouw behandeling wordt bij een medische indicatie in de meeste gevallen vergoed door de verzekering. Vraag voor de zekerheid na bij je zorgverzekeraar waar je recht op hebt. Wist je trouwens dat we in een straal van 10 kilometer van de salon indien nodig ook (zieken)huisbezoeken doen?
Ornament white

Altijd de beste kwaliteit

Revive is gecertificeerd door de kappersbond ANKO. Kortom: kwaliteit gegarandeerd, gediplomeerd personeel en de allerbeste ondersteuning.
Ornament white

alle focus is gericht op jouw vertrouwen

Bij Revive kijken eerst naar de oorzaak van jouw hoofdhuid-/ haarprobleem. Daarna gaan we in op wie wil je zijn. En welke oplossing past daar het beste bij? Ook dat zijn vragen die jou straks weer vertrouwen geven.
Ornament white
Veelgestelde vragen
Ornament van Revive

Parkeren

Beste klanten, ivm de kermis in de Deventer binnenstad is het parkeren t/m 9 Juni lastiger dan normaal. De opties zijn: Stromarkt (beperkt aantal plaatsen), de centrumgarage, de stadspoortgarage en de Melksterweide (gratis, oversteek met de pont).

Bedankt voor je deelname! Wij zullen zo nodig contact met je opnemen.
Er ging iets mis. Probeer het opnieuw.