Precies zoals jij wilt zijn.

In een serene privésfeer en met persoonlijke aandacht laten we jou weer stralen. Onder andere met op maat gemaakte haarwerken en jaren ervaring laten we je precies voelen zoals jij wilt zijn.

Waarom Revive?

serene privésfeer

Er is niets om je voor te schamen. Dat is ook niet het idee van de privésfeer die je bij ons ervaart. Wat wij voor jou willen is dat je je prettig voelt en dat alle aandacht op jouw wens gericht is.

uit de medische sleur

Of je nou via de oncoloog of dermatoloog bij ons komt. Wat we vaak merken is dat veel klanten het fijn vinden om een keer 'ergens anders' te zijn dan in een medische omgeving.

We zijn stylisten

Jou precies laten zijn wie je wilt gaat verder dan enkel het kiezen van haarkleur, -type of -stijl. We zijn stylisten die opgeleid zijn om verder te kijken dan dat. Samen met jou.
Bekijk de Salon

De zekerheden van revive

in de meeste gevallen vergoeding

Jouw behandeling wordt in de meeste gevallen vergoed door de verzekering. Vraag voor de zekerheid na bij je zorgverzekeraar waar je recht op hebt. Wist je trouwens dat we in een straal van 10 kilometer van de salon indien nodig ook (zieken)huisbezoeken doen?

Altijd de beste kwaliteit

Revive is gecertificeerd door de ANKO. Kortom: kwaliteit gegarandeerd, gediplomeerd personeel en de allerbeste ondersteuning.

alle focus is gericht op jouw vertrouwen

Bij Revive kijken we niet alleen naar de oorzaak. Wie wil je zijn? En welke oplossing past daar het beste bij? Ook dat zijn vragen die jou straks weer vertrouwen geven.
Veelgestelde vragen
No items found.