Dames kapper Deventer

Modify Hair Designers is een kapsalon in het centrum van Deventer die net even anders durft te kijken naar jouw haar. Jezelf iedere keer opnieuw uitvinden. Dat is precies de reden waarom onze klanten speciaal uit alle mogelijke windstreken komen.

Afbeelding op home
Afbeelding op home
Afbeelding op home
Scroll Down

Kapsalon in het centrum van Deventer

In de kapsalon van Modify Hair Designers in het centrum van Deventer kan iedereen voor veel behandelingen terecht en krijg je naast goede service en vakmanschap net dat beetje extra. De salon is modern en zo duurzaam mogelijk ingericht met relax stoelen bij de wasunit.

Afbeelding op home
Afbeelding op home
Afbeelding op home
Scroll Down

De kapsalon voor iedereen die een up-to-date kapsel wil

Perfectie is de standaard

Ornament van Modify

Vrouwen die op zoek zijn naar een kapsel wat bij hun past en perfect is uitgevoerd door de stylisten van de salon zijn bij ons aan het juiste adres.

Ornament van Modify

Blijven verassen

De stylisten van Modify Hair Designers zijn altijd op zoek naar de laatste trends en manieren om basisvaardigheden te verbeteren. Wij investeren veel in opleiding en training om jou te verassen. Of je nou komt voor heel wat anders of het kapsel waar jij al jaren blij mee bent. Waarom? Kom gewoon eens langs en ervaar het zelf! Bij alle behandelingen in onze salon is er een verschil tussen Creative director, de Topstylist en de Allround stylist. Elk niveau heeft een eigen prijs.

Wij zijn er voor jou

Echt gezien worden is in deze tijd lang niet meer vanzelfsprekend. Bij ons in Deventer sta jij op nummer 1. Heb je vragen, wensen of zorgen over de behandeling? Wij nemen voordat wij beginnen uitgebreid de tijd voor je. Wil je gewoon een goede behandeling en snel weer buiten staan? Ook dat kan bij ons.

Ornament van Modify
Meer over ons
Scroll DownOrnament van Modify

Veelgestelde vragen

Heb je vragen  over ons werk of onze salon? De vragen en antwoorden hebben we hier voor je verzameld. Mocht je vraag er niet bij staan, vul het contactformulier op deze pagina dan in of bekijk all vragen hier.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Kan ik in de buurt van de salon parkeren?

Werken jullie alleen op afspraak?

Ik wil alleen gestyled of geföhnd worden, kan dat?

Kan ik mijn haarkleur langer mooi houden?

Hebben jullie ook ammonia vrije kleuring?

Hoe vaak moet ik mijn haar wassen?

Groeit mijn haar sneller als ik het vaker laat knippen?

Ornament van Modify