Een serene privésfeer

Er is niets om je voor te schamen. Dat is ook niet het idee van de privésfeer die je bij ons ervaart. Wat wij voor jou willen is dat je je prettig voelt in onze salon en dat alle aandacht op jouw wens gericht is.

Interieur van Revive
Revive Exterieur
Logo Revive
Arrow down

stap voor stap
naar de perfecte jij.

1: Intake

Tijdens een gratis en vrijblijvende intake luisteren en inventariseren we jouw wensen. De informatie uit de intake sturen we je na per mail, zodat jij thuis in alle rust een keuze kunt maken. Nog vragen? Bel gerust of kom langs.

2: Ervaren en kiezen

Tijdens de volgende afspraak kun je verschillende haarwerken proberen en leggen we de voor- en nadelen uit. Keuze gemaakt? Wij zorgen ervoor dat jouw gepersonaliseerde haarwerk zo snel mogelijk beschikbaar is. Reken bij maatwerk wel op ongeveer 12 weken.

3: passen en stylen

Tijd om jouw gepersonaliseerde haarwerk te passen! Een spannend moment, dus we nemen daar ook uitgebreid de tijd voor. Zo nodig re-stylen we het ook. De eventuele financiële vergoeding regelen wij met jouw zorgverzekeraar. Is ophalen niet mogelijk? Wij komen graag bij je op locatie.

4: onderhoud en ondersteuning

Heb je op een later moment nog vragen? Of wil je je haarwerk laten onderhouden door ons? Bel direct voor een afspraak. Dan kijken we samen met jou wat de beste aanvliegroute is.
Arrow downOrnament van Revive

Peter. jouw
persoonlijke stylist.

"Ik ben er van overtuigd dat ik met mijn 25 jaar ervaring en de juiste aandacht jouw angsten of gevoelens van schaamte en onzekerheid, plaats laat maken voor een nieuw begin. Alsof je herboren bent."

Neem contact op
Peter