Genderdysforie

"Confectie haarwerk is slechts één van de opties"

Gratis intake
Genderdysforie
Wanneer er bij jou sprake is van genderdysforie en je in transitie gaat, dan leg je een lange weg af om steeds meer jezelf te worden. Jouw haar kan een belangrijk onderdeel zijn in dat proces. Bij Revive Hair Designers proberen we een passende oplossing te bieden voor jouw wensen.

oorzaken

  • Ben jij in transitie van man naar vrouw? Dan kan het zo zijn dat bij jouw oorspronkelijke mannelijke haarpatroon sprake is van erfelijke haaruitval (alopecia androgenetica). Ondanks het slikken van vrouwelijke hormonen komt de haargroei in dit geval niet volledig terug.
  • Ben jij in transitie van vrouw naar man? Dan kan het gebruik van testosteron zorgen voor een verandering van de haargroei op je hoofd. Ook erfelijke haaruitval kan een grotere rol spelen.

De oplossing van revive

Het aan laten meten van een haarwerk kan een grote rol spelen in jouw transitieproces. Tijdens het transitieproces - wanneer er veel dingen voor jou veranderen - kun je bijvoorbeeld kiezen voor een confectie haarwerk. Deze zijn goedkoper en daardoor kun je makkelijker gaan experimenteren met een nieuwe look. Ben je klaar voor een meer definitief haarwerk? Dan kun je kiezen voor maatwerk.